Välj en sida
Dubbel Cashback
2-9 maj!
Tävla och Vinn
Dubbel Cashback i ett helt år!
Dubbel Cashback
2-9 maj!
Tävla & Vinn

Dubbel Cashback
i ett helt år!

previous arrow
next arrow
Slider

Aktuella Erbjudanden

Erbjudande! Dubbel cashback med Refunder 2-9 maj

Handla med ditt TUI Card via refunder.se – så får du cashback i riktiga pengar. Gäller på alla köp i 1000-tals anslutna nätbutiker. Passa på!

Tävling!

Handla via refunder.se eller Refunder-appen och var med och tävla om dubbel cashback i ett helt år!

Dags att fräscha till uteplatsen?

Låna pengar till dina lånebehov. I samarbete med DNB som är ansvarig kortutgivare för TUI Card kan vi erbjuda lån* utan säkerhet upp till 350 000 kr med bra räntor och schyssta villkor. Du får även 10 000 poäng på ditt TUI Card (värde 100 kr) och betalar ingen uppläggningsavgift (gäller vid utbetalt lån).

Förläng din sommar i Grekland

Varför inte njuta av bad, värme och nyskördade oliver på en grekisk ö i september eller oktober, när det fortfarande är kring 25 grader i både luften och havet. Om du bokar nu via tuicard.se får du 500:- extra rabatt på redan låga priser.

Simma lugnt med TUIs trygghet

Din resebokning ska vara flexibel och krångelfri. Därför ingår TUIs trygghetspaket helt kostnadsfritt på alla avresor till och med 31/10. Bland förmånerna finns öppet köp, fri ombokning, halverad handpenning och rätten att kostnadsfritt byta resenär om någon i sällskapet ångrar sig.

Hitta ditt bästa Thailand

Thailands värme och vita stränder känns mer lockande än någonsin efter ett annorlunda år. Längtar du också dit är ett bra första steg att kolla in TUIs Thailandsguide med tips, inspirationsartiklar och översikter av de bästa hotellen för både familjer och par.

Poäng på alla dina köp

Förutom rabatt på resor och räntefri delbetalning ger TUI Card dig även poäng på alla köp – små som stora. Poängen omvandlar du sedan enkelt till ett presentkort att betala en del av din nästa resa med eller varför inte uppgradera resan med något smålyxigt tillval.

Prioriterad ombordstigning

Med TUI Card får du gå ombord på flygplanet före alla andra! Gäller utresor från Sverige med TUIfly.

500:- RABATT PÅ RESOR MED TUI CARD

Med TUI Card får du alltid minst 500:- rabatt på resor när du bokar mer än 90 dagar före avresa.
*TUI Card rabatten går ej att kombinera med kampanjkoder.

*Ett lån på 100 000 kr med 10 års återbetalningstid och årsränta om 6,5 % har en effektiv ränta på 6,7 %, inkl. uppläggningsavgift på 0 kr och aviavgift på 0 kr (autogiro). Totalt belopp att betala 136 257 kr fördelat på 120 avbetalningar, vilket motsvarar 1 136 kr/månad.