Välj en sida

Aktuella Erbjudanden

Semester med RIU-känsla

Om du inte rest på länge är du värd något extra nu. Därför vill vi tipsa om TUIs elva RIU-hotell på Kanarieöarna – älskade både för sin höga standard och för omsorgen om små men viktiga detaljer från service till mat och design. Med TUI Card kan du boka idag och sedan delbetala resan räntefritt i sex månader.

All Inclusive från 0:-

Just nu kan du uppgradera din resa med All Inclusive utan att betala en enda krona extra. Erbjudandet gäller för utvalda hotell på Gran Canaria, Lanzarote och Teneriffa om du senast 15/10 bokar en resa under vintersäsongen oktober–april.

Res tryggt med TUI

Självklart har både hotellen och TUI infört nya säkerhetsåtgärder. Under resan når du TUI-guiderna dygnet runt för tips och hjälp. Och trygghetspaketet med bland annat öppet köp och fri ombokning är förlängt till och med avresor 15/12.

20% rabatt på valfri biltvätt

Passa på att ge din bil en hösttvätt när du tankar! Du får 20% på en valfri biltvätt hos Preem. Hämta din kupong genom att klicka på knappen nedan och visa sedan upp den i kassan vid betalning.

Vi bjuder på fika!

Just nu bjuder vi alla som tankar hos Preem på en valfri liten kaffe och wienerbröd. Sväng in och fyll både bilen och dig själv med lite energi. Hämta din kupong genom att klicka på knappen nedan och visa sedan upp den i kassan vid betalning.

40 dagar gratis med Storytel

Storytel erbjuder över 200 000 ljudböcker och e-böcker inom de flesta kategorier. Aktivera ditt Storytel-erbjudande genom att klicka på knappen nedan.

Dags att renovera?

Med nya DNB Privatlån* kan du låna utan säkerhet med räntor från 3,90 – 9,80% utan uppläggningsavgift.

Poäng på alla dina köp

Förutom rabatt på resor och räntefri delbetalning ger TUI Card dig även poäng på alla köp – små som stora. Poängen omvandlar du sedan enkelt till ett presentkort att betala en del av din nästa resa med eller varför inte uppgradera resan med något smålyxigt tillval.

500:- RABATT PÅ RESOR MED TUI CARD

Med TUI Card får du alltid minst 500:- rabatt på resor när du bokar mer än 90 dagar före avresa.
*TUI Card-rabatten gäller för paketresor med flyg- och hotell och går ej att kombinera med kampanjkoder.

Prioriterad ombordstigning

Med TUI Card får du gå ombord på flygplanet före alla andra! Gäller utresor från Sverige med TUIfly.

*Ett lån på 100 000 kr med 10 års återbetalningstid och årsränta om 6,5 % har en effektiv ränta på 6,7 %, inkl. uppläggningsavgift på 0 kr och aviavgift på 0 kr (autogiro). Totalt belopp att betala 136 257 kr fördelat på 120 avbetalningar, vilket motsvarar 1 136 kr/månad.