Välj en sida

Lös in dina TUI Card-poäng!

Hur fungerar mina TUI Card-poäng

Dina poäng använder du som delbetalning av din resa. Varför inte använda dem till att få lite extra guldkant på semestern, såsom All Inclusive eller havsutsikt?

När du har omvandlat dina poäng till ett presentkort så är det bara att surfa in på tui.se och boka din nästa resa. Presentkortet och den kod du får är klar att användas direkt!

Dina poäng är giltiga i 3 år, samt det intjänade året. Ett inlöst presentkort som du köpt för dina poäng gäller i 2 år från inlösen.

Så här tjänar du poäng

TUI Card ger dig poäng på allt du handlar med kortet. Det kan vara allt från nya skor, en lunch på jobbet, när du tankar bilen eller köper en resa. Du får poäng för varenda krona som du kan använda till att betala din nästa resa med.

Värdet på poängen är 1% av köpesumman. Det betyder att om du handlar för 10.000 kr så ger detta dig 10.000 poäng som är värda 100 kr. På förbeställd Taxfree är poängen värda dubbelt så mycket, 1 kr = 2 poäng.

Lös in dina poäng

Maxbelopp vid omvandling av poäng är 1,2 miljoner poäng, vilket motsvarar ett värde av 12.000 kr. Minimibelopp vid omvandling av poäng är 10.000 poäng, vilket motsvarar ett värde av 100 kr.