Välj en sida

Mina förmåner och erbjudanden

Nytt år - nya minnen

Vill du ha en resa att se fram emot? Då ska du passa på nu. I TUIs nya kampanj för vårens och sommarens resor finns massor av lockande erbjudanden, vare sig du längtar till Rhodos, Mallorca, Sicilien, Turkiet eller något annat. Nya minnen väntar – och med TUI Card kan du delbetala räntefritt.

Cityweekend med livsglädje

Få saker fyller dig med ny energi så effektivt som några dagar i en spännande stad. Som Paris på bilden. Eller kanske Rom, Madrid, Barcelona, London, Prag eller Amsterdam. Med TUI väljer du mellan fler än 20 städer bara i Europa.

Kroatien – ny storfavorit

Allt fler upptäcker Kroatien som semesterland. Med bara tre timmars flygresa kommer du till kristallklart hav, charmiga byar och natursköna bergssluttningar. För att inte tala om alla vackra stränder som Zlatni Rat (bilden) på ön Brac.

Vill du vänta med att betala din TUI Card-faktura?

Med TUI Card har du alltid möjligheten att välja en betalningsfri månad om du har betalat de 3 senaste fakturorna i tid. Det är enkelt: Betala inte fakturan den här månaden – du behöver inte ansöka innan.

40 dagar gratis med Storytel

Storytel erbjuder över 200 000 ljudböcker och e-böcker inom de flesta kategorier. Aktivera ditt Storytel-erbjudande genom att klicka på knappen nedan.

Dags att renovera?

Med DNB Privatlån* kan du låna utan säkerhet med räntor från 3,90 – 9,80% utan uppläggningsavgift.

500:- RABATT PÅ RESOR MED TUI CARD

Med TUI Card får du alltid minst 500:- rabatt på resor när du bokar mer än 90 dagar före avresa.
*TUI Card-rabatten gäller för paketresor med flyg- och hotell och går ej att kombinera med kampanjkoder.

Poäng på alla dina köp

Förutom rabatt på resor och räntefri delbetalning ger TUI Card dig även poäng på alla köp – små som stora. Poängen omvandlar du sedan enkelt till ett presentkort att betala en del av din nästa resa med eller varför inte uppgradera resan med något smålyxigt tillval.

Prioriterad ombordstigning

Med TUI Card får du gå ombord på flygplanet före alla andra! Gäller utresor från Sverige med TUIfly.

Vill du ha e-faktura?

Välj att ta emot och betala dina fakturor direkt i mobilen eller datorn via e-faktura. Det är både enkelt och miljövänligt.
Så här gör du:
1. Logga in via din internetbank.
2. Följ anvisningarna för e-faktura.
3. Välj DNB Kort som mottagare.

*Ett lån på 100 000 kr med 10 års återbetalningstid och årsränta om 6,5 % har en effektiv ränta på 6,7 %, inkl. uppläggningsavgift på 0 kr och aviavgift på 0 kr (autogiro). Totalt belopp att betala 136 257 kr fördelat på 120 avbetalningar, vilket motsvarar 1 136 kr/månad.