Välj en sida

Mina erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Prisvärt & lyxigt i Thailand

Just nu kan du boka några av TUIs bästa hotell i Thailand med upp till 30% rabatt. Alla är fyr- eller femstjärniga och du hittar dem på Phuket, Koh Lanta, Krabikusten och i Khao Lak. Erbjudandet gäller för alla vinterns resor om du bokar senast den 15 september.

Se rabatterade hotell »

Tryggare resa med TUI

För att du lätt ska hitta alla TUIs nya säkerhetsåtgärder har vi samlat dem på en och samma webbsida. Läs om allt från fria ombokningar till förlängt öppet köp, Covid Care, flygregler, förändringar på hotellen och kostnadsfria coronatest om du ska resa till Grekland.

Mer om TUIs trygghet »

Kanarieöarna väntar

Precis som alltid är Kanarieöarna svenska folkets mest älskade vinterresmål, med allt från solsäkert klimat till stränder, fiskrestauranger, vandringsleder och designhotell. Nytt för i år är bara att alla anstränger sig till sitt yttersta för att göra din resa trygg och säker – både på och utanför hotellen.

Hitta erbjudandet för dig »

ALLTID MINST 500 KR I RABATT

TUI Card ger dig alltid minst 500 kr i rabatt när du bokar mer än 90 dagar innan avresa.

Boka här »

500:- RABATT PÅ RESOR MED TUI CARD

Med TUI Card får du alltid minst 500:- rabatt på resor när du bokar mer än 90 dagar före avresa.
*TUI Card rabatten går ej att kombinera med kampanjkoder.

Boka med rabatt här »

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlar sen enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.