Välj en sida

Mina erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Fortfarande lika magiskt

Känslan att njuta av nuet under en resa är lika oslagbar som alltid. Och TUI gör allt för att det inte bara ska vara ljuvligt utan även säkert och tryggt. Många av resorna i sommar och nästa vinter är prissänkta, och med TUI Card får du ytterligare 500:- rabatt om du bokar i god tid. Plus att du kan delbetala räntefritt i sex månader.

Visa sommartips »

Utvalt för vuxna utan barn

Hotellkonceptet TUI Blue For Two är skräddarsytt för par och kompisar som reser tillsammans utan barn under 16 år. Här bor du fyr- eller femstjärnigt med modern design, stora poolområden och flera restauranger. I sommar kan du välja mellan över 20 hotell i länder som Kroatien, Grekland, Turkiet och Spanien.

Se hotellen »

Thailand & Zanzibar nästa vinter

Självklart kan du boka nästa vinters drömresa redan nu. Direktcharter till Zanzibar är TUIs stora nyhet, och många frågar också efter Thailand, Kap Verde, Mexico och förstås de älskade Kanarieöarna. Klicka vidare så hittar du en översikt av vinterns populäraste resmål.

Vinterns resor »

Poäng på alla dina köp

Förutom rabatt på resor och räntefri delbetalning ger TUI Card dig även poäng på alla köp – små som stora. Poängen omvandlar du sedan enkelt till ett presentkort att betala en del av din nästa resa med eller varför inte uppgradera resan med något smålyxigt tillval.

Kortets fördelar »

Prioriterad ombordstigning

Med TUI Card får du gå ombord på flygplanet före alla andra! Gäller utresor från Sverige med TUIfly.

Läs mer »

500:- RABATT PÅ RESOR MED TUI CARD

Med TUI Card får du alltid minst 500:- rabatt på resor när du bokar mer än 90 dagar före avresa.
*TUI Card rabatten går ej att kombinera med kampanjkoder.

Boka med rabatt här »