Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

20% rabatt – Nordic Choice Hotels

Res bort under julen eller ta några härliga semesterdagar på hotell i januari.

Läs mer och boka »

Dubbla poäng varje helg - ända till jul

Handla med ditt TUI Card och få dubbla poäng på alla dina köp – varje helg ända fram till jul! Du får poäng på alla dina köp i hela världen. Poängen omvandlas till presentkort som du sedan kan använda som delbetalning av din nästa resa, prioriterad ombordsstigning eller uppgradering av ditt hotellrum – du väljer.

Läs mer om dubbla poäng »

Boka vinterns drömresa

Blev det inte av att du bokade den efterlängtade Thailandsresan till vintern? Lugn, det är inte för sent! Det finns resor kvar och nu är många av dem dessutom rabatterade. Här har du alla direktflyg till de thailändska paradisstränderna och dess tropiska klimat från din närmsta flygplats.

Boka här »

Nya TUI Blue – mer än ett semesterboende

TUI Blue är vårt nya flaggskepp och finns i tre skepnader – For All, For Two och For Families. Här kommer du närmare resmålet och de du reser med, oavsett när på året det är och vilka du vill ha med dig. TUI Blue är mer än ett semesterboende, det är en upplevelse i sig. Hitta din favorit för sommarsemestern här.

Upptäck nya TUI Blue »

Hoppa över betalningen!

Med ditt TUI Card har du alltid möjligheten att välja en betalningsfri månad och du behöver inte ansöka innan. Det enda som behövs är att 0:- är lägsta belopp att betala på ditt kontoutdrag och att du har betalat de 3 senaste fakturorna i tid.

Läs mer om betalningsfri månad »

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlas sedan enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.