Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Nyhet! Direktflyg till Zanzibar

Nu kan du boka nästa vinters resor. En av de stora nyheterna är direktflyg till den paradisiska ön Zanzibar utanför Tanzanias kust. Resan tar cirka tio timmar, och förutom drömstränder och eleganta hotell kan du utforska gränderna i världsarvet Stone Town, snorkla bland tropiska småfiskar och äta nyfångad hummer.

Boka här »

Måla din sommar grekiskt blå

Med TUI kan du välja mellan över 300 hotell på åtta grekiska öar. Och omges av allt från genuina byar och strandtavernor till charmiga städer med shoppingkvarter och antika tempel. Vad du än väljer kan du vara säker på att få känna den grekiska magin – tänk vita hus med blå dörrar, timjandoftande grillspett och cikador som spelar i skymningen.

Boka här »

Fyndresor med kort datum

Kan du resa med ännu kortare varsel? Då finns chansen att hitta resor med över 50% rabatt. För att göra det enkelt att hitta rätt har vi samlat alla de hetaste erbjudandena på en och samma sida. Så det är bara att klicka och börja fyndjakten.

Boka här »

Ett kort – massor av förmåner

Med TUI Card har du alltid 500:-rabatt på TUI-resor som ligger minst 90 dagar fram i tiden. Men det är bara början. Du samlar poäng på all dina köp, kan delbetala räntefritt, får prioriterad ombordstigning på flyg från Sverige och massor av andra förmåner. Klicka och läs om allt TUI Card ger dig.

Läs mer »

15% Rabatt - Nordic Choice Hotels

Dags att koppla av med en weekend? Du får 15% rabatt på alla rumstyper på alla Nordic Choice Hotell i Norden om du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag.

Logga in och läs mer »

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlas sedan enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.