Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Äntligen sommar!

Nu får du 1 000:- rabatt på alla charterresor i augusti, så att du kan solsäkra sommaren på ditt favoritresmål. För oavsett om du vill spendera semestern i vattenparker eller kristallklara badvikar, på upptäcktsfärd eller i skuggan av ett parasoll, har vi resan för dig. Boka senast 30/6.

Logga in och läs mer »

Upplev Norden i sommar!

Få 20% rabatt på våra hotell i sommar.

Sommaren kan bjuda på underbara sommardagar och härliga sommarkvällar eller riktigt busväder. Oavsett väder så får du 20% rabatt på boendet.

Erbjudandet gäller under perioden 10 juni – 20 augusti på alla Nordic Choice-hotell i Norden.

Logga in och läs mer »

 

Familjeparadis på Rhodos

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort är enligt våra kunder ett av våra bästa familjehotell, beläget i den lilla orten Kolymbia på Rhodos. Här är All Inclusive inkluderat, du bor granne med en vattenpark dit du har gratis inträde och om du vill ha extra nära till bad finns swim up-rum, så att du kan simma rakt ut i poolen från rummet.

Logga in och läs mer »

Lämna plånboken hemma

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, kolgrillat kött och mycket mer… Tänk dig att kunna frossa i godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här är fem barnvänliga hotell på Cypern där All Inclusive ingår, så att du kan lämna plånboken hemma på semestern.

Logga in och läs mer »