Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Sätt guldkant på semestern

Att simma rakt ut i poolen från hotellrummet ger en riktigt lyxig känsla. Sätt guldkant på semestern genom att boka ett swim up- rum, oavsett om det är för att unna dig och din partner det lilla extra eller för att få kvalitetstid tillsammans med familjen.

Logga in och läs mer »

Snabbladda batterierna i höst!

Trendiga restauranger, tapasbarer och vacker arkitektur. I Palma de Mallorca varvas medeltida gränder och adelspalats med det allra senaste inom mode och design, helt enkelt ett perfekt resmål för en weekendresa. Oavsett om du reser med din partner, syster eller kompisgänget.

Logga in och läs mer »

Lämna plånboken hemma

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, kolgrillat kött och mycket mer… Tänk dig att kunna frossa i godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här är fem barnvänliga hotell på Cypern där All Inclusive ingår, så att du kan lämna plånboken hemma på semestern.

Logga in och läs mer »

Familjeparadis på Rhodos

TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort är enligt våra kunder ett av våra bästa familjehotell, beläget i den lilla orten Kolymbia på Rhodos. Här är All Inclusive inkluderat, du bor granne med en vattenpark dit du har gratis inträde och om du vill ha extra nära till bad finns swim up-rum, så att du kan simma rakt ut i poolen från rummet.

Logga in och läs mer »

Sommarmys på Birka Cruises!

Vi tar hand om markservicen, det enda ni behöver göra är att koppla av och njuta av varandras sällskap. Njut av sol och värme på terrassen och ta ett dopp i poolen. Shoppa till taxfree-priser och kom till dukat bord i någon av våra restauranger. Det blir familjeunderhållning, godisbingo, film, familjedisco, X-box Kinect och mycket mer.

Läs mer och boka »

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlas sedan enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.