Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Swim up – den ultimata semesterlyxen

På många av TUIs hotell kan du uppgradera till ett swim up-rum. Det betyder att en svalkande pool väntar direkt vid terrassen utanför ditt rum. Och intill står förstås solstolar och ett bord där du kan ställa ifrån dig din smoothie. Att ta ett dopp före frukost är knappast svårt, med tanke på att du har cirka tre meter från sängen till poolen.

Se alla swim up-hotell »

Nyhet! 10 dagar i solen

Känns en vecka för kort men två veckor för långt? Inga problem! Till de flesta stora sol- och badresmål kan du nu även välja 10 dagars reslängd. Det gäller till exempel Mallorca, Kreta, Rhodos, Cypern, Turkiet och Gran Canaria. Och självklart kan du då också välja mellan alla de bästa hotellen. Du får den perfekta reslängden för att hinna varva ner utan att tröttna.

Läs mer »

Paxa bästa läget nästa vinter

Du som säkrar din resa i god tid slipper välja mellan det som har ”blivit över”. Du vet att du kommer iväg precis det datum du vill och får checka in på hotellet som verkar bäst i det drömmigaste resmålet. På köpet får du något att se fram emot, och i november kommer du att tacka dig själv för bra planering.

Se nästa vinters höjdare »

Behöver du höja din kreditgräns?

Samlar du poäng till din nästa resa men har inte tillräckligt med utrymme på ditt TUI Card varje månad? Nu kan du ansöka om höjd kredit på tuicard.se och få besked direkt. På tuicard.se ser du din nuvarande kreditgräns, dina transaktioner, ditt poängsaldo och allt du vill veta om ditt TUI Card.

Logga in »

15% Rabatt - Nordic Choice Hotels

Du får 15% rabatt på alla rumstyper på alla Nordic Choice Hotell i Norden om du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag.

Logga in och läs mer »

Läs mer om hur Nordic Choice tryggar din vistelse under rådande läge »

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlas sedan enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.