Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

Weekend i storstaden

Alla hjärtans dag närmar sig – ett skäl så gott som något att börja planera fina upplevelser med någon som står dig nära. En cityweekend är ett skönt brejk från vardagen samtidigt som du får spännande nya upplevelser. Tänk långa hotellfrukostar, roliga prylbutiker och hippa små restauranger. Eller att gå vilse i gränderna, hinna bli lite orolig och sedan skratta åt hela saken över en cappuccino på ett torg med höga kastanjer.

Välj mellan över 20 städer »

Stig in i Turkiets magi

Att Turkiet är solsäkert och prisvärt vet de flesta. Men hur många har koll på alla de smålyxiga och modernt designade hotellen, som TUI Blue Seno Resort på bilden? Eller att du kan ta för dig av läcker träkolsgrillad mat, shopping i orientaliska basarer och båtturer på floder med jättesköldpaddor. Med TUI kan du välja mellan 14 resmål, både längs den soldränkta Antalyakusten och den gröna Marmariskusten intill de grekiska öarna.

Läs mer och boka »

Allt ingår – utom notan

Allt fler väljer All Inclusive, vilket inte är så konstigt. Du äter och dricker allt du är sugen på utan att behöva blippa kortet. Inte bara frukost, lunch och middag, utan även måltidsdrycker, frukt, glass, kaffe, ett glas bubbel före middagen och allt det andra man ser fram emot på semestern. Klicka knappen så kan du filtrera fram din favorit bland 400 All Inclusive-hotell jorden runt.

Se All Inclusive-hotell »

Behöver du höja din kreditgräns?

Samlar du poäng till din nästa resa men har inte tillräckligt med utrymme på ditt TUI Card varje månad? Nu kan du ansöka om höjd kredit på tuicard.se och få besked direkt. På tuicard.se ser du din nuvarande kreditgräns, dina transaktioner, ditt poängsaldo och allt du vill veta om ditt TUI Card.

Logga in »

15% Rabatt - Nordic Choice Hotels

Dags att koppla av med en weekend? Du får 15% rabatt på alla rumstyper på alla Nordic Choice Hotell i Norden om du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag.

Logga in och läs mer »

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlas sedan enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.