Välj en sida

Aktuella erbjudanden

Kom tillbaka med jämna mellanrum och se vilka erbjudanden du får.

dubbla poäng i oktober

Har du, eller planerar du att boka en varm och solig vinterresa att se fram emot?
Med TUI Card så får du nu dubbla poäng (hela 2 %) när du slutbetalar din resa innan den 31/10. Med kortet kan du dessutom välja att delbetala din resa i 6 månader helt räntefritt!

Boka resa »

Kap Verde 1 000:- rabatt

Kap Verdes öar med ändlösa stränder och solsäkra klimat passar dig som både vill koppla av och uppleva något nytt på semestern. Med TUI kan du flyga nonstop till både Sal och Boavista och bo på hotell med bästa strandläge. Nu erbjuder vi 1 000:- rabatt på avresor mellan 1/2-30/4-2020 när du bokar senast 31/10 -2019.

Logga in och läs mer »

RIU-hotell – med känsla för service

Våra RIU-hotell på Kap Verde ligger med bästa strandläge, erbjuder stora poolområden, gym & spa, omtänksam service och All Inclusive med mat & dryck i toppklass. Hotellen passar för både familj, par och vänner. Vill du bo extra lyxigt ska du välja något av våra RIU Palace.
Passa på att boka med 1 000:- rabatt på avresor mellan 1/2-30/4-2020. Boka senast 31/10 -2019.

Logga in och läs mer »

5 tips på aktiva utflykter

Kap Verde är som gjort för avkoppling med sol och bad. Men Kap Verde erbjuder också mycket till dig som vill ha en mer aktiv semester. Här kommer våra fem bästa tips på roliga utflykter att göra om du tröttnar på strandliv och vill se mer.

Logga in och läs mer »

15% Rabatt hos Choice Hotels

Dags att koppla av med en weekend i Oslo? Du får 15% rabatt på alla rumstyper på alla Nordic Choice Hotell i Norden om du anländer fredag, lördag eller söndag.

Logga in och läs mer »

 

Höstlovsmys

Ta med familjen på en minisemester med massor av bus och kul för både små och stora kryssare. Njut av sol och värme på terrassen, plaska i poolen eller flossa på familjediscot.

Läs mer »

 

Poäng på alla dina köp!

Förutom att du får rabatt på resor, räntefri delbetalning och prioriterad ombordstigning, får du även poäng på alla dina köp du gör med TUI Card. Poängen omvandlas sedan enkelt till presentkort för att lägga till transfer till och från hotellet, måltid på flygresan eller uppgradering av ditt hotellrum under resan.